SKOTTA

Sneakers (Mannen)

*Klik op een afbeelding om te kijken waar de sneakers op voorraad zijn.

Vette Heren Sneakers

Sneakers zijn sinds een aantal jaar flink in opkomst, tegenwoordig zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De schoen is hip, populair en hoeft helemaal niet duur te zijn! Vooral mannen/heren besteden tegenwoordig meer tijd aan hun uiterlijk. Dat komt de sneakers opkomst ten goede.

Adidas en Nike (exclusief)

De Adidas Zx Flux is ook zeker een goedkope heren sneaker die je moet hebben. De schoenen kosten voor €90, een gemiddelde prijs voor schoenen. Maar je krijgt er een paar bovengemiddelde sneakers voor! Het gele accent op de laatste veters zijn erg mooi op de verder donkerblauwe schoen. Dat de sneakers gemaakt zijn door Adidas is alleen niet echt goed te zien omdat het logo in dezelfde kleur op de zijkant van de schoen staat. Deze schoen is zeker aan te raden als je voeten iets breder zijn dan gemiddeld.

Iedereen kent Nike. Het logo is bekend en spreekt veel mensen aan. Nike maakt natuurlijk ook goedkope heren sneakers. Voor iets minder dan €95 heb je al een paar heerlijke sneakers! Het gaat hier om de Roshe Run Suede. De stoffen voorkant en de suede achterkant en de vrij dikke en witte zool maken de Nike heren sneakers tot een vrij warme schoen, ideaal voor in de winter! Erg mooi is het nike teken dat op de zijkant van de schoen prominent naar voren komt. Er zijn vele exclusieve sneakers te koop op onze pagina soms tot 70% korting. Er zijn merken zoals Nike, Adidas, New Balance, Reebok etc.

Goedkope Mannen Sneakers

Sneakers zijn vaak goedkoop te vinden. Bij alle sneakers die wij vermelden, staan kortingscodes. Verkrijgbaar in turquoise blauw en meer donkerblauw zijn ook de Kaishi Run sneakers van Nike. De schoen is ongeveer €15 goedkoper dan de Roshe Run Suede schoen die hierboven staat beschreven. Deze schoen wordt geprezen omdat het een erg comfortabele schoen is. Dit komt onder andere door het textiel dat is gebruikt, maar ook door de vrij aanwezige en hoge zool van de schoen. Ook hier staat het witte Nike teken groot op de zijkant van de sneakers.

Opkomende merken

Een opkomend maar nog redelijk onbekend merk in Nederland is Your Turn. Toch veroveren ze langzaam een deel van de markt op het gebied van heren sneakers. En niet zonder reden: de sneakers kosten iets meer dan €30 (wel afgeprijsd, normaal €40). Verkrijgbaar in de kleuren navy (donkerblauw) en tan (beige) zijn het echt hele mooie en ook vooral goedkope sneakers. Wij vinden de witte zool erg mooi, maar ook de blauwe band aan de achterkant is onderdeel van een bepaalde stijl die je niet vaak in sneakers vindt! Dit zorgt ervoor dat de schoenen van Your Turn goedkope heren sneakers zijn die je moet hebben! Jack & Jones, en ander merk dat sterk in opkomst is. En zeker niet voor niets! Met de VERTU hebben ze weer een mooi paar schoenen op de markt gezet! De prijs is helemaal geweldig: €50. Dit zijn dus echt goedkope sneakers die je moet hebben! Zoals we gewend zijn van het Deense bedrijf staat het logo aan de achterkant op de witte zool van de zwarte schoenen. Het opvallende accent in deze schoenen zit aan de achterkant: een opvallende bruine streep is aangebracht. Heerlijke en goedkope sneakers die je prima in je vrije tijd kunt aandoen! Vette (Exclusieve) Sneakers © SKOTTA