SKOTTA

Oversized (Lange) shirts

*Klik op een afbeelding en bekijk waar de kleding op voorraad is.

Lange T-shirts voor Mannen

Je ziet het steeds vaker lange t-shirts voor mannen, ook wel longline, oversized of longtee genoemd. Het ziet er super vet uit en het zit nog eens heerlijk ook. Skotta heeft daarom een overzicht van vette lange shirts samengesteld.  Er is gekeken naar prijs, kwaliteit en het belangrijkste ‘hoe ziet het eruit?’.

Lange heren/mannen t-shirts zijn een echte aanwinst voor je garderobe, het is de basis van je kledingkast. Wij zijn van mening dat iedere man op zijn minst één lange heren/mannen t-shirt in bezit moet hebben. Om deze reden hebben we dan ook drie lange heren/mannen t-shirts op een rijtje gezet waarvan wij vinden dat het een echte aanwinst is.

Als je meer van patronen houdt is de Criminal Damage Brick Lane beslist een t-shirt voor jou. Dit is een mooi lang heren/mannen t-shirt met een erg mannelijk patroon. De achtergrond is zwart en er staat een wit patroon op. Het patroon is een fantasierijk patroon waar je naar blijkt kijken. Iedere keer zie je weer wat nieuws in het patroon van het t-shirt, hierdoor blijft het t-shirt ook erg leuk en verrassend. Je raakt er niet zomaar op uit gekeken. Kortom, het is een leuk en sexy t-shirt dat beslist bij iedere man in de kast behoort te hangen.

Goede kwaliteit

De t-shirts die hier besproken worden kunnen alleen in de wasmachine mits ze niet te warm gewassen worden. Houdt er wel rekening mee dat ze niet in de droger kunnen als je ze voor een lange tijd goed wilt houden. Verder zijn het mooie en kwalitatief goede t-shirts, de prijs en kwaliteitsverhouding is dan ook uitermate goed naar onze mening.

Oversized shirts combineren

Met wat kun je deze lange shirts nou goed combineren? Dit kun je goed combineren met skinny jeans, lange vesten en hoodies.

Dit is een lang heren/mannen t-shirt met witte kleine letters erop. In eerste opslag vallen de letters niet eens op, maar als je dichterbij komt zie je dat er witte letters op staan. Met deze letters kun je het woord AKA vormen, oftewel op het shirts zijn alleen de letters A en K te vinden. Verder beschikt het t-shirt over een rits die verder geen toegevoegde waarde heeft. Deze rits aan beiden zijden van het t-shirt maakt het shirt speels en verrassend. Het is een erg leuk, verrassend, speels en betaalbaar t-shirt wat je zeker in je kledingkast moet hebben hangen. Een andere lange heren/mannen t-shirt wat wij beslist een aanrader vinden is de Criminal Damage Hachkney. Dit t-shirt wordt in de kleuren wit en zwart aangeboden. In eerste opslag lijkt het te gaan om een normaal t-shirt, maar als je beter kijkt valt je op dat de achterkant langer is dan de voorkant. Dit is een erg leuk en speels detail wat het t-shirt onderscheid van andere lange heren/mannen t-shirts. Het is erg gemakkelijk te combineren met andere kleding. Verder maakt de lange achterzijde het shirt zeer verrassend. Dit shirt vormt zeker een aanvulling op je kledingkast, en is dan ook zeker iedere euro waard. Oversized (Lange) T-shirts voor Mannen © SKOTTA 

Trends

Dus ben je nog op zoek naar een mooie lange heren/mannen t-shirt? Dan zijn de bovengenoemde t-shirts een echte aanrader. Ieder shirt onderscheidt zich door middel van andere kenmerken, en dit maakt ze stuk voor stuk origineel. Verder zijn alle t-shirts makkelijk te combineren met andere kleding door de basiskleuren waar de shirts uit bestaan. Door het dragen van deze t-shirts zul je beslist opvallen en een trendsetter zijn.