SKOTTA

Met je Orka op reis, editie; Thailand!

img_1508Samen met mijn reisbuddy Orkie ben ik aan het reizen in Zuid-oost Azië, gestart in Thailand. Tot op heden een heerlijk avontuur waar ik samen met Orkie veel gekke maar vooral leuke mensen heb ontmoet. Er is helaas wel redelijk wat gesneuveld,  de schade;
-> 1x telefoon
-> 1x iPod (sorry Roos Hop)
-> 4x shirts
-> 2x broeken
-> 2x slippers
-> 3435x hersencellen
-> En misschien wel de grootste domper -> Orkie V1 en Orkie V2 hebben het niet overleefd (ondanks vele operaties/kosten). Ik zal mijn reis gaan vervolgen met een Uil, Orka’s zijn gewoon niet aan mij besteed (excuses Lau).

Met het welbekende moto ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’, hieronder een samenvatting van de beelden van mijn eerste maand:

 

Bye bye Thailand, Hello Vietnam!

bericht delen Skotta
Pin on PinterestShare on FacebookGoogle+share on TumblrTweet about this on TwitterEmail to someone
Patrick (aan het) Woord
Legergroene Inbound Marketeer | Werkend Reizen met een Uil | Dansen op lekkere Techhouse deuntjes | Word vrolijk van het woord 'Ongekend'